Nikada lakša rezervacija vaših usluga prijevoza

ŠTA JE Book&ride?

Kompanije koje predvode digitalnu transformaciju ostvaruju i do duplo više profita od onih koje stoje po strani sramežljivo promatrajući modernizaciju konkurenata. Netko bi na prvu loptu pomislio da u sektoru uslužnog prijevoza nema prostora za digitalizaciju – prijevoz sa jednog mjesta na drugo zahtjeva osobni kontakt između vozača i putnika. Međutim, šta ako bismo vam rekli da ta osoba griješi?

Za sada još nismo razvili virtualni portal za putovanje s jednog kraja svijeta na drugi, ali jesmo osmislili platformu Book&ride u cilju web umrežavanja tebe i tvojih klijenata, bez obzira na to da li se baviš vožnjom taksija, rentanjem limuzina, javnim prijevozom ili dostavom. Sve što prethodi transportu odvija se u digitalnoj sferi: od bukiranja vozila do određivanje cijene. Tvoja zarada je, naravno, stvarna ;)

Zaviri u našu platformu

Bez obzira na to što se iza rješenja Book&ride krije kompleksan proces kodiranja i dizajniranja, ono je u krajnju ruku veoma jednostavno. Kupac dolazi na tvoj website, prijavljuje se, označava početnu i krajnju točku vožnje i zakazuje vrijeme dolaska na adresu. Nakon što integrirani kalkulator obračuna distancu i cijenu, vlasnik naloga dobija te informacije na uvid. On također može pristupiti i pregledu svojih vožnji i plaćenim računima u pdf formatu. Za to vrijeme zaposlenici tvog poduzeća kao pružaoca usluga dobivaju notifikaciju o novom zahtjevu, iz interne baze vozača i vozila bira se odgovarajući kandidat i dodjeljuje mu se zadatak prijevoza.

ZAŠTO Book&ride?

Ljubav na prvi i svaki naredni klik

Stavi se u kožu tvoje potencijalnog kupca koji žuri od aerodroma do centra grada. Zar ne bi bilo efikasnije da rezervaciju vožnje obavi u nekoliko klikova umjesto da čeka prvog slobodnog operatera koji joj se možda nikada neće javiti? Zbog toga Book&ride ne vole samo naši klijenti, već i klijenti naših klijenata.

Ne zovi, ne piši, već na webu prijevoz rezerviši

Ovo će ti uskoro biti glavni moto rada, a u zaborav će pasti dodatni izdaci za call centar i SMS servis. Kada integriraš naše rješenje na svoj website, zapravo si osiguravaš osobnog operatera koja će za tebe raditi godinama – i to besplatno. Sa Book&ride i tvoji kupci štede novac koji bi inače dali na pozive ili poruke.

Administracija nije frustracija

Osjećamo se kao da serviramo kolač što je na Balkanu sinonim za nemoguće. Pa ipak, to i nije tako. Centralizirani sustav nudi sve relevantne podatke za administraciju poslovanja kao što su pregled usluga, zakazane usluge i generirani računi. Dodatno, komunikacija sa knjigovodstvom je automatska.

Cakum-pakum

Izraz cakum-pakum potječe iz Njemačke i izvorno označava kada se nešto uradi kompletno i nisu potrebne naknadne izmjene. Katriel Dev tome teži u svakom projektu. U sklopu platforme Book&ride ovo smo i postigli s obzirom na to da je softver veoma automatiziran i većinu funkcija obavlja samostalno. Zaista cakum-pakum!
Ukoliko imaš bilo kakve
nedoumice u vezi sa Book&ride,
slobodno nam se javi
KONTAKTIRAJTE NAS

Sve prednosti Book&ride platforme

Niži troškovi, viša isplativost
Jednostavno praćenje vožnji
Jednostavno praćenje vožnji
Komunikacija sa knjigovodstvom
Interna baza vozača i vozila
100% sigurnost

NAŠ DEMO

Katriel Dev
×